Ga terug naar alle nieuwsberichten

Gouden Haring voor Wim Werkman

Het 25-jarig jubileumfeest van de Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal was tevens het definitieve afscheidsmoment van Wim Werkman als bestuurslid. Hij heeft in totaal ruim 8 jaar in het bestuur gezeten, waarvan de laatste 3 jaar als voorzitter. ‘En sinds de ALV in april ben je op ons verzoek nog ruim een half jaar aangebleven als vicevoorzitter. Ik ben blij met de hulp die ik in die periode van je heb gehad,’ aldus voorzitter Gerrit Valkenburg. Hij memoreerde voor de volle zaal dat Wim in de afgelopen 8 jaar enorm veel tijd en energie heeft gestoken in het vertegenwoordigen van de BOV. Terwijl hij bij uitstek goed is in het verbinden van mensen en organisaties, liet Wim geen gelegenheid voorbij gaan om Veenendaal in het algemeen – en het Veenendaalse bedrijfsleven in het bijzonder – voor het voetlicht te brengen. ‘Voor al die inzet en je bijzondere verdiensten voor de BOV, heeft het bestuur besloten je de Gouden Haring toe te kennen.’

Gerard Heuvelman speldde dit bijzondere teken van erkentelijkheid op bij de blij verraste Wim Werkman. Wim is inmiddels vicevoorzitter van de Federatie Ondernemersverenigingen Vallei (FOV) en van Regio Foodvalley Circulair. We blijven hem dus tegenkomen terwijl hij zich inzet voor het bedrijfsleven, alleen voortaan op regionaal niveau.

Inmiddels staan alle foto’s van Annemarie Bakker Fotografie van het 25-jarig jubileum BOV en het Business Event Veenendaal hier op onze website.


Gepubliceerd op: 18 December 2019