Ga terug naar alle nieuwsberichten

Gratis sparringpartners aangeboden!

Op onze oproep kwamen direct diverse reactie binnen van BOV-leden die zeiden: ik wil wel belangeloos sparringpartner zijn van ondernemers die twijfelen hoe ze het beste kunnen omgaan met de gevolgen van de Coronacrisis.

Ook kwamen de eerste concrete vragen van ondernemers binnen over welke stappen zij nu het beste kunnen zetten. Om deze ondernemers snel te kunnen helpen, hebben we de lijst met sparringpartners op Chainels gezet. Dit is de meest efficiënte manier om iedereen van dienst te kunnen zijn: wij kunnen de lijst steeds eenvoudig bijwerken en u kunt op ieder gewenst moment de meest actuele lijst raadplagen – en uw keuze maken. 

U vindt de lijst door naar Chainels te gaan (bijvoorbeeld door te klikken op de link hieronder ‘Klik hier om verder te lezen’), dan op het menu (links) te klikken op Bestanden en dan de bovenste map ‘Aanbod gratis sparringpartners’ te openen.

Heeft u problemen met inloggen op Chainels neem dan contact op met Nel van Vessem via office@boveenendaal.nl.

Op voorhand bedanken we uiteraard de ondernemers die hun kennis en kunde belangeloos ter beschikking stellen van mede-ondernemers, met als doel samen zo goed mogelijk door deze crisis heen te komen. Wilt u op deze manier ook een steentje bijdragen, mail dan uw contactgegevens naar info@boveenendaal.nl, dan voegen wij u toe aan de lijst.


Gepubliceerd op: 31 Maart 2020