Ga terug naar alle nieuwsberichten

HAN zoekt bedrijfsprojecten

Vierdejaars studenten van de opleiding Bedrijfskunde/ ICT van de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) starten in september met de minor Digital Business & Innovation (DBI). Hiervoor is de HAN nog op zoek naar projecten op het snijvlak van business en IT. Er is nog ruimte voor 2 tot 4 projecten.

Kaders minor DBI-opdrachten

  • Looptijd: 2 sept 2019 tot media januari 2020
  • Doelgroep: 4 studenten, van verschillende opleidingen en hogescholen m.n. met een ICT-/ Bedrijfskunde achtergrond, zijn 3 dagen per week beschikbaar en aanwezig bij het bedrijf.
  • Schoolbegeleiding: studenten worden gecoacht door een inhoudelijk expert van de HAN met branchekennis & praktijkervaring.
  • Begeleiding vanuit organisatie: vergt circa 1 uur per week begeleidingstijd vanuit bedrijf.
  • Type vraagstuk dat goed past: op snijvlak Business & IT met als onderwerp bijvoorbeeld run, change, innovatie, sourcing, IT-processen, samenwerking, business analyse en requirements, etc.
  • Voorbeelden: Ontwikkelen digital maturity check, opstellen sourcing framework, implementatie en analyse van Business Intelligence Tooling, Samen met klanten van IT-bedrijf use-cases ontwikkelen rondom bestaande en nieuwe applicaties/ microservices, etc.

Heeft jouw bedrijf een passende opdracht? Of wil je meer weten? Neem dan contact op met Herman Julsing via email (h.julsing@knooppunttechniek.nl) of telefoon (06 53 32 79 78).

Mocht jouw bedrijf in de toekomst een stage of afstudeeropdracht beschikbaar hebben voor de HAN Bedrijfskunde-studenten, neem dan ook vooral contact op met Herman.

(Bron: http://www.ictcampus-foodvalley.nl/)


Gepubliceerd op: 3 Juli 2019