Ga terug naar alle nieuwsberichten

Haringparty ´ouderwets´ gezellig

De stemming was weer opperbest tijdens de BOV Haringparty en dat was niet vreemd natuurlijk: stralend mooi weer maar niet té warm, we konden gaan en staan waar we wilden en werden voorzien van koele drankjes en warme hapjes. En vooral: van heerlijke Hollandse Nieuwe! 

En er was een extra reden om vrolijk te zijn, zo vertelde BOV-voorzitter Gerrit Valkenburg. ‘Voor de vijfde keer op rij zijn de bedrijventerreinen in Veenendaal geslaagd voor de (her)certificering KVO-B. Dit keurmerk bevestigt dat we met de inzet van o.a. Schipper Security, onze parkmanager maar zeker ook met u als ondernemer het criminelen erg lastig maken.’ Parkmanager Sijmen van Dommelen onderstreepte dat er de inspanningen om de bedrijventerreinen ‘schoon, heel en veilig’ te houden resultaten opleveren. ‘Ja er is wel eens overlast, maar er is geen zware criminaliteit hier.’ De vertegenwoordiger van de brandweer benadrukte nog eens dat ondernemers geen pallets e.d. tegen hun pui moeten zetten, aangezien deze vaak in brand gestoken worden. Daarna ondertekenden wethouder Marco Verloop, brandweer, politie, de BOV en bestuursleden van alle bedrijventerreinen het KVO-B certificaat.

In aanvulling daarop is de BOV het initiatief gestart voor de digitale component van KVO-B: het Cyberkeurmerk. ‘Alle BOV-leden kunnen gratis de software installeren die 24/7 je systemen monitort en bij bedreigingen direct een melding stuurt. We zijn de eerste in Nederland die dit aan alle ondernemers aanbieden en we raden iedereen aan hier gebruik van te maken.’ U vindt hier meer informatie.

Gerrit Valkenburg attendeerde iedereen nog op het Business Event Veenendaal dat op 12 september zal plaatsvinden en waarvoor de kaartverkoop binnenkort start via de website van de Basiliek.

En daarna was het de beurt aan de Zilveren Haring. Zoals u in het aparte bericht kunt lezen, is deze onderscheiding voor zijn geweldige inzet voor het Veenendaalse bedrijfsleven dit jaar gegaan naar René van Holsteijn. 

U vindt alle foto’s van de Haringparty hier

We bedanken nog graag Jan-Egbert Bos en zijn team van restaurant Vendel voor de uitstekende verzorging en de haring werd geleverd door de Heeren van de Vis. 


Gepubliceerd op: 22 Juni 2022