Ga terug naar alle nieuwsberichten

Hercertificering Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen (KVO-B)

Voor de hercertificering van het KVO-B keurmerk is het noodzakelijk dat u even deze enquête invult! Als het keurmerk vervalt, dan raakt u ook de 10% korting op uw verzekeringspremie kwijt. 

De werkgroep KVO-B verzoekt u dringend deze enquête vóór uiterlijk 30 maart 2019 in te vullen. Voldoende respons op de enquête is een voorwaarde voor hercertificering. Het vergt slechts weinig tijd en is in uw eigen belang, want u verschaft hiermee de werkgroep een duidelijk beeld van wat er leeft op het bedrijventerrein.

De enquête kunt u via de volgende link invullen:

https://mkbnl.socratos.net/direct/veenendaal4

 (Let op het gebruik van “https” in plaats van “www”).

Op basis van uw input zal de werkgroep in de komende drie jaar weer concrete maatregelen gaan uitvoeren om het terrein nog “schoner en veiliger” te krijgen / te houden. De gegevens worden vertrouwelijk behandeld en alleen totaalcijfers zullen worden weergegeven.

De Gemeente, Politie, Brandweer en de Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal (BOV) werken samen in de werkgroep KVO-B om uw bedrijventerrein “schoon, heel en veilig” te krijgen en te houden. Door continuering van deze samenwerking kan uw bedrijventerrein in het bezit blijven van het Certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen “Continu Samenwerken”. Dit Certificaat levert u premiekorting op bij vrijwel alle verzekeraars! 

De werkgroep KVO-B wil haar werk voortzetten en regelt voor u praktisch alles om de hercertificering te behalen, maar….

uw mening over het bedrijventerrein is daarbij van zeer groot belang.

Indien u nog vragen hebt kunt u zich wenden tot Henny Bekkema 06-11351693 of bekkema@vnoncw-mkb.nl  Het Keurmerk wordt gesubsidieerd door het Ministerie van Veiligheid & Justitie met medewerking van MKB Nederland.


Gepubliceerd op: 18 Maart 2019