Ga terug naar alle nieuwsberichten

Hercertificering KVO-B

Behoud uw premiekorting door de enquête in te vullen!

De Gemeente Veenendaal, Politie, Brandweer en de Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal werken samen in de werkgroep KVO-B om uw bedrijventerrein ‘schoon, heel en veilig’ te krijgen en te houden. Hierdoor kan uw bedrijventerrein in het bezit blijven van het Certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen ‘Continu Samenwerken’, hetgeen u bij de meeste verzekeringsmaatschappijen een korting op uw premie oplevert. Nog belangrijker: de criminaliteitscijfers betreffende inbraak dalen in Nederland het snelst op KVO-gecertificeerde bedrijventerreinen.

De werkgroep KVO-B verricht vrijwel alle benodigde werkzaamheden voor de (her)certificering, maar zij hebben nu voor één specifiek onderdeel uw medewerking nodig!

Daarom hierbij het dringende verzoek om vóór 18 maart 2022

DEZE ENQUÊTE

in te vullen

Voldoende respons op de enquête is één van de voorwaarden voor hercertificering! Het kost u 10-15 minuten tijd, maar dan behoudt u onder andere uw premiekorting vanuit het KVO-B certificaat.
Mede op basis van uw reacties zal de werkgroep in de komende drie jaar weer concrete maatregelen gaan uitvoeren om het terrein nog schoner en veiliger te krijgen / te houden. De gegevens worden vertrouwelijk behandeld en alleen totaalcijfers worden weergegeven.

Indien u nog vragen hebt, dan kunt u mailen naar parkmanager@boveenendaal.nl

Met vriendelijke groet,
Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal,           Gemeente Veenendaal,

Gerrit Valkenburg,                                                    Gert-Jan Kats,
voorzitter                                                                  burgemeester

PS: Om uw bedrijventerrein – en daarmee uw onderneming – nóg veiliger te kunnen maken, is uw input vereist. Vul daarom vooral nu direct even de vragenlijst in, zodat wij een representatief beeld krijgen van hetgeen er speelt!


Gepubliceerd op: 1 Februari 2022