Ga terug naar alle nieuwsberichten

Het circulair loket is geopend

Sinds 1 juni jl. is Carolien Huisman (foto) van Royal HaskoningDHV programma-manager van het Living Lab. Haar collega Bart Steman is verantwoordelijk voor het secretariaat van Living Lab.

Weet u als ondernemer niet precies wat de circulaire economie inhoudt, welke kansen er voor u zijn of hoe u het moet aanpakken? Wilt u weten wat het Living Lab kan betekenen, hoe u contact krijgt met relevante partners of heeft u andere vragen?  Het Living Lab wil u ondersteuning bieden. Stel uw vraag aan het circulair loket en wij gaan antwoord voor u zoeken, verwijzen u door of verbinden met andere partijen. Lees verder om te lezen hoe het werkt!
 
Hoe werkt het?
Het circulair loket is een centraal punt waar u terecht kunt met vragen en dat fungeert als doorverwijzer, verbinder en aanjager. Wij dragen zorg dat uw vraag op de juiste plek terecht komt, bieden overzicht van diensten en bedrijfsadviezen en hebben korte lijnen met onderwijs en kennisinstellingen. Het circulair loket biedt een aanspreekpunt en hulplijn voor iedereen die eerste stappen wil zetten en specifieke expertise of samenwerkingspartners zoekt.
 
Hoe bereikt u het circulair loket?
Heel simpel: u stelt uw vraag via secretariaat@regiofoodvalleycirculair.nl of 088-3481513. Op de website zal deze zomer ook een formulier komen waar u en anderen hun vragen kunnen stellen. 
 
Wat kunt u verwachten?
We zijn het Living Lab en bijbehorend netwerk aan het opbouwen. Het beantwoorden van uw vragen via het circulair loket is daarbij voor ons heel belangrijk, want u bent onze klant. We zullen er daarom alles aan doen om snel en kundig antwoorden te zoeken. U zult er begrip voor hebben dat in de zomerperiode en tijdens de opbouw niet alles mogelijk is. We weten daarbij ook niet wat voor soort vragen u zult hebben en wat we aan hulpmiddelen en informatie we nodig hebben om die te beantwoorden. Laten we elkaar daarom benutten om het circulair loket op te bouwen en succesvol te maken. We zullen altijd helder met u communiceren wat u van ons wel of niet kunt verwachten.
 
Hoe zit het met het kennis- en onderwijsloket?
Via het kennis & onderwijsloket worden vragen uit de praktijk geagendeerd bij onderwijs- en kennisinstellingen. Naast de inzet van aanwezige expertise, kan dit ook leiden tot specifieke onderzoeks- en stageopdrachten. Het kennis- & onderwijsloket is onderdeel van het circulair loket en wordt ontwikkeld en geëxploiteerd door de gezamenlijke onderwijs- en kennisinstellingen. Vragen die bij het circulair loket binnenkomen en betrekking hebben op kennis- en onderwijs of beantwoord zouden kunnen worden met de hulp van kennis- en onderwijsinstellingen (denk aan stages, onderzoeksopdrachten of verkenningen) worden doorgezet naar de relevante partners. Bij de start van het nieuwe studiejaar wordt het kennis- en onderwijsloket verder geconcretiseerd en zullen we u informatie geven over het type vragen waar u mee kunt komen en welke handvaten en hulp we kunnen bieden.


Gepubliceerd op: 19 Augustus 2019