Ga terug naar alle nieuwsberichten

Hoe MKB-vriendelijk is de gemeente Veenendaal?

Bent u tevreden over de dienstverlening van de gemeente Veenendaal? Het antwoord op deze vraag is best belangrijk, aangezien het beleid van de gemeente behoorlijke invloed kan hebben op uw bedrijfsvoering. Vul (als u het nog niet gedaan heeft) DEZE WEEK de enquête in en laat uw stem horen!

MKB-Nederland wil dat gemeenten zich realiseren dat ondernemers van groot belang zijn voor de lokale economie, de werkgelegenheid – zeker nu de economie aantrekt – en de leefbaarheid. Het is dan ook zaak dat gemeenten beleid voeren waardoor ondernemers de ruimte krijgen om te ondernemen. Denk daarbij aan regeldruk, bereikbaarheid, diverse heffingen en het aanbestedingsbeleid. Gemeente Veenendaal staat daar volledig achter en doet daarom mee aan het tweejaarlijkse onderzoek naar de MKB-vriendelijkheid van gemeentes.

Doe mee!
Dus maak vooral gebruik van de kans om uw mening te geven! Of u goede of minder goede ervaringen heeft: het is belangrijk dat alle meningen kenbaar gemaakt worden. 

Deelname aan de verkiezing van de “MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland” is voor de gemeente Veenendaal een leermoment en een stimulans om de dienstverlening richting ondernemers nog beter te organiseren. 

Brief met link naar enquête
Alle Veenendaalse ondernemers ontvangen één deze dagen een brief met daarin een link om de enquête digitaal in te vullen. U kunt ook rechtstreeks gaan naar https://mkbvriendelijkstegemeente.nl/veenendaal

Onderzoeksbureau Lexnova voert het landelijk onderzoek uit, in opdracht van MKB-Nederland. Ga voor meer informatie over het onderzoek naar https://www.mkb.nl/MKBvriendelijkstegemeente.


Gepubliceerd op: 28 Oktober 2020