Ga terug naar alle nieuwsberichten

Jury heeft Genomineerden gekozen

Nadat eerst de Voordrachtscommissie kandidaten voor het Business Event Veenendaal 2023 had aangedragen, is vervolgens de jury aan de slag gegaan. Zij kozen in vier categorieën (Jonge onderneming, MVO-prijs, Ondernemersprijs en Winkelstad-prijs) telkens drie bedrijven, die ze een bezoek brachten.

Gisteren bespraken ze hun bevindingen en werden de keuzes definitief. Vandaag worden de betreffende bedrijven op de hoogte gebracht. Wie dat zijn, blijft nog even geheim: op 21 juni vindt in de raadszaal van het gemeentehuis de pitchbijeenkomst plaats. Ten overstaan van de jury en in aanwezigheid van diverse sponsors ontmoeten de genomineerde ondernemers voor het eerst elkaar. En zij pitchen ieder twee minuten. Hierna bepaalt de jury wie per categorie de winnaar wordt. Die uitslag wordt op 25 september bekendgemaakt tijdens het Business Event Veenendaal in Theater Lampegiet. 

Vanaf 22 juni worden de namen bekendgemaakt van de genomineerde bedrijven en starten zowel de kaartverkoop bij Theater Lampegiet voor 25 september als de strijd om de Rabo Publieksprijs.

Hou dus maandagavond 25 september vast vrij in uw agenda, want het belooft een mooi ondernemersfeest te worden. 


Gepubliceerd op: 31 Mei 2023