Ga terug naar alle nieuwsberichten

Juryboek Business Event Veenendaal overhandigd

Na een gedwongen pauze van twee jaar organiseert de Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal (BOV) weer het Business Event Veenendaal. De VoordrachtsCommissie heeft in ieder van de drie categorieën (Jonge ondernemer/onderneming, MKB-Detailhandel en Grootzakelijk) weer mooie kandidaten gevonden, die een plaats in het Juryboek hebben gekregen.

Dat Juryboek werd deze week overhandigd aan voorzitter van de jury Arnaud Wilod Versprille van Olenz Notarissen: ‘De jury is direct aan de slag gegaan, want het evenement vindt dit jaar plaats op maandag 12 september en dat is – met het oog op de vakantieperiode – al snel. Ieder jurylid gaat nu een aantal kandidaten bezoeken. In de derde week van juni kiezen we de negen Genomineerden, die eind juni in het gemeentehuis zichzelf kort mogen presenteren tijdens een pitchbijeenkomst. Die presentaties wegen voor de jury zwaar mee bij het bepalen van de winnaar per categorie. Na de pitchbijeenkomst maken we bekend wie de Genomineerden zijn. Vanaf dat moment kunnen deze bedrijven zelf aan de slag met het verzamelen van zoveel mogelijk stemmen op www.businesseventveenendaal.nl om te proberen de Rabobank Publieksprijs te bemachtigen.’ Er worden tijdens het evenement dus vier prijzen uitgedeeld.

Na de pitchbijeenkomst zal de kaartverkoop starten voor het Business Event Veenendaal, dat op maandag 12 september gehouden wordt in De Basiliek.  

Naast Rabobank Vallei en Rijn hebben ook gemeente Veenendaal, Regio Foodvalley en de BOV zich weer als hoofdsponsors verbonden aan het evenement. En binnenkort zullen vrijwel alle Businesspartners van de vorige editie hun nieuwe sponsorcontracten ondertekenen, te weten Schuiteman Accountants en Adviseurs, Koninklijke Ginkel Groep, CMC/Bram Vitaal, Buro BOOT, MPrise, SanoRice, ASB en Hupra ICT. Ook andere trouwe sponsors doen weer mee zoals onder andere Bochane Veenendaal, Residence Rhenen, de Indruk, Annemarie Bakker Fotografie, Roelofsen bloemen, Linette Dijk en Remkon Mediaproducties. Tevens is de eerste Mediasponsor bekend: BDU-De Rijnpost. 

Op de foto de overhandiging van het Juryboek door Henny Jansen (Winkelstad Veenendaal) namens de Voordrachtscommissie aan Arnaud Wilod Versprille (Olenz Notarissen) in het bijzijn van de Frans Pas, Paul Roorda en Caroline Kennepohl van de jury. Verder op de foto Gerard Heuvelman, Marco van de Lagemaat en Yvo Meerssman, die net als de ontbrekende Rijk van Manen, Sjoerd Perfors, Sijmen van Dommelen, Herman van Rijnbach en Evan Pierik in de Voordrachtscommissie zitten.


Gepubliceerd op: 20 Mei 2022