Ga terug naar alle nieuwsberichten

Kandidaten aandragen Business Event Veenendaal

Op maandag 16 december 2019 vindt de 15de editie plaats van het Business Event Veenendaal. Veenendaalse bedrijven die zich onderscheiden op hun vakgebied kunnen vanaf heden aangedragen worden voor een plaats op het podium via www.businesseventveenendaal.nl.

Het voorbestaan van het Business Event Veenendaal (BEV) hing aan een zijden draadje, toen het organiserende bureau eind vorig jaar failliet ging. Arnaud Wilod Versprille is met Olenz notarissen al jaren sponsor: ‘Het evenement is veel te mooi om verloren te laten gaan dus hebben wij als Olenz de rechten afgekocht van de curator. We gaan het natuurlijk niet zelf organiseren, dus hebben wij de rechten ‘om niet’ overgedragen aan de Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal (BOV).’

Inmiddels hebben veel oude én nieuwe sponsors zich enthousiast gecommitteerd aan het BEV, zoals gemeente Veenendaal, Rabobank Vallei en Rijn, Autobedrijf Bochane, Residence Rhenen en Roelofsen bloemen, maar ook Koninklijke BAM, BOOT ingenieursburo, CMC en Koninklijke Ginkel Groep.

Deze editie van het BEV wordt bijzonder, omdat de BOV haar 25-jarig bestaan verbindt aan dit populaire ondernemersevent. ‘We maken er een extra feestelijke editie van, onder andere met een geweldige afterparty.’,  aldus BOV-voorzitter Gerrit Valkenburg. Het belangrijkste is nu, dat er weer bedrijven voorgedragen mogen worden in de drie categorieën Jonge onderneming/ondernemer, MKB/Detailhandel en Grootzakelijk.

Kent u of heeft u een bedrijf dat zich onderscheidt van de concurrentie, dat economisch succesvol is, oog heeft voor duurzaamheid en MVO en dat een plaats verdient op het podium? Ga dan naar www.businesseventveenendaal.nl en vul het aanmeldformulier in.

Op de foto de Genomineerden van 2018. Foto: Annemarie Bakker Fotografie.


Gepubliceerd op: 14 April 2019