Ga terug naar alle nieuwsberichten

Kandidaten indienen Business Event Veenendaal 2020

Na het succesvolle, eerste Business Event Veenendaal ‘nieuwe stijl’ in 2019, is het startsein gegeven voor de volgende editie, die zal plaatsvinden op maandag 30 november 2020. Kandidaten voor de titel Ondernemer van het Jaar kunnen vanaf nu ingediend worden via www.businesseventveenendaal.nl.

Als eerste gaat de VoordrachtsCommissie (VC) aan de slag om zoveel mogelijk kandidaten te verzamelen. Alle leden van de VC scannen daarvoor hun eigen netwerk, maar men hoopt zoals ieder jaar op veel voordrachten vanuit het bedrijfsleven zelf. ‘Er zitten prachtige bedrijven in Veenendaal. Wij zijn vooral op zoek naar de verborgen pareltjes, die beslist het podium verdienen,’ zegt Pieter Willemsen, voorzitter van de VC. Zelf stond hij met zijn bedrijf Hupra ICT ook ooit op het podium: ‘Dat heeft een geweldige positieve impact op je bedrijf. Het is niet alleen goed voor je naamsbekendheid, maar ook erg leuk voor je medewerkers. Die ervaren het terecht als een schouderklopje voor het hele team.
En je klanten reageren ook altijd positief. Dus als je vindt dat bijvoorbeeld jouw leverancier of je eigen onderneming bovengemiddeld presteert en zich echt onderscheidt met een bijzonder en/of innovatief businessmodel, dan zien we die aanmelding graag tegemoet via de website.’

Enthousiast
De Genomineerden van 2019 waren allemaal erg enthousiast over de nieuwe organisatie, die nu in handen is van de Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal: ‘Zelf hebben ze zich op Social Media ingezet om stemmen te vergaren voor de Rabo Publieksprijs. Daar kregen ze vanuit de organisatie alle ondersteuning bij en ze werden daarnaast in andere media in de schijnwerpers geplaatst. De video die van ieder bedrijf wordt gemaakt, wordt sinds vorig jaar gratis ter beschikking gesteld. Dus met nauwelijks kosten, krijg je als Genomineerde heel veel positieve publiciteit. Welke ondernemer wil dat nou niet?,’ aldus Pieter Willemsen.

Motivatie
De VC komt ieder jaar 5 à 6 keer bij elkaar. Uit alle ingediende kandidaten kiest men eerst de bedrijven, die gevraagd worden hun motivatieformulier in te vullen. Vervolgens bepaalt de VC welke bedrijven in het Juryboek komen. Daarna start de jury haar selectieprocedure om uiteindelijk te komen tot de Genomineerden 2020. Het formulier om kandidaten voor te dragen, staat op www.businesseventveenendaal.nl. Pieter Willemsen roept iedereen op om de VC flink aan het werk te zetten: ‘We nemen onze taak zeer serieus en iedere kandidaat wordt besproken. Dus verras ons vooral met al die mooie bedrijven!’


Gepubliceerd op: 10 Maart 2020