Ga terug naar alle nieuwsberichten

Koninklijke Ginkel Groep finalist HUOC

Arcadis Amersfoort, Europalaan 100-500 (Utrecht) en Koninklijke Ginkel Groep (Veenendaal) zijn de drie finalisten van de Healthy Urban Office Challenge! De winnaar mag zich een jaar lang het meest inspirerende project noemen als het gaat om groene, gezonde en slimme kantoren en u kunt meestemmen voor de publieksprijs.

Breng uw stem uit.

De afgelopen maanden hebben enthousiaste partijen uit de regio hun kantoor aangemeld voor de Healthy Urban Office Challenge. Tijdens deze challenge is de regio Utrecht en Amersfoort op zoek naar inspirerende organisaties met ambitieuze projecten om kantoorpanden groen, gezond en slim te maken. Het expertpanel heeft 3 genomineerden gekozen uit de inzendingen, die een voorbeeld zijn voor andere kantooreigenaren of -gebruikers. Bijvoorbeeld als het gaat om energiebesparing, hergebruik van grondstoffen, gezonde voeding of de aanwezigheid van groen en gezond binnenklimaat.

‘Steeds meer kantooreigenaren en -gebruikers zijn zich ervan bewust dat de omgeving waarin je werkt van invloed is op hoe je je voelt en hoe je presteert. Het is mooi om te zien dat alle inzenders daar mee bezig zijn. Zij zorgen ervoor dat het gebouw werknemers stimuleert, of ze een duwtje in de rug geeft,’ Irene ten Dam, voorzitter van het expertpanel.

Publieksstemming
Vanaf nu kunt u uw stem uitbrengen op uw favoriete finalist. Per geldig emailadres wordt uw stem één keer meegerekend. De finalist met de meeste stemmen wint op 30 mei 2018 de publieksprijs. Via onderstaande link kunt u lezen waarom het expertpanel juist deze drie kantoren heeft genomineerd. Hou ook de website in de gaten voor de filmpjes van de genomineerden die binnenkort verschijnen.

Lees meer

 


Gepubliceerd op: 7 Mei 2018