Ga terug naar alle nieuwsberichten

Laatste kans gratis quick scan energiebesparing

BOV-leden die graag aan de slag willen met energiebesparing kunnen een beroep doen op Energiemanager Laurens Wiersma. Hij brengt met een gratis quickscan (ter waarde van €500,-) in kaart waar de mogelijkheden liggen om energie te besparen en te verduurzamen. De enige voorwaarde is dat u meedoet met het Energieconvenant, dat de BOV heeft gesloten met de gemeente Veenendaal. Het afgelopen jaar hebben meer dan 100 Veenendaalse bedrijven hun handtekening gezet.

In 2019 zal Laurens Wiersma al deze ondernemers gaan helpen met het uitvoeren van hun plannen op het gebied van energiebesparing. Er blijft dan geen tijd meer over voor de gratis Quick Scans, dus dat aanbod komt te vervallen.   

Wilt u alsnog gebruik maken van die gratis Quick Scan, registreer u dan direct via https://boveenendaal.nl/energieconvenant/ .

Voor vragen kunt u eventueel contact opnemen met Laurens via energiemanager@boveenendaal.nl of 06 51 07 14 68. U moet vóór 1 januari a.s. in ieder geval de afspraak hebben gemaakt om het convenant te ondertekenen. 


Gepubliceerd op: 18 December 2018