Ga terug naar alle nieuwsberichten

Mathijs Bouman over perspectief voor ondernemers

Speciaal voor alle ondernemers in Veenendaal zal de bekende econoom en journalist Mathijs Bouman op 13 april a.s. de perspectieven schetsen voor ondernemers. Tijdens het BOV Livestreamcongres volgen aansluitend diverse plaatselijke ondernemers met adviezen, inzichten en tips over een breed scala aan onderwerpen. Het programma en de link voor aanmelden voor dit gratis evenement vol afwisseling en interactie staat op BOVeenendaal.nl/evenementen.

Gastspreker Mathijs Bouman is al jaren een graag geziene gast bij onder andere Jinek en Pauw en vaste commentator bij Nieuwsuur. Juist nu iedereen steeds meer in een eigen bubbel zit, zal Bouman het grote geheel bespreken van de economische vooruitzichten. Hiermee sluit hij aan bij het thema van het congres: Vernieuwend ondernemen met perspectief – juist nu! Na zijn bijdrage volgt een serie presentaties van 5, 10 of 15 minuten waarin kort, bondig en concreet veel verschillende onderwerpen worden behandeld. Met vooral adviezen en tips waar ondernemers concreet mee aan de slag kunnen, over o.a. financieel overleven, de marktpositie verstevigen en het in verbinding blijven met klanten en medewerkers. Tussendoor is er live muziek en er wordt afgesloten met een half uurtje online netwerken.

Na aanmelden via BOVcongres.eventbrite.nl ontvangen deelnemers op tijd de link om op ieder gewenst moment in te loggen tijdens deze Veenendaalse talkshow op dinsdag 13 april vanaf 13.30 uur.


Gepubliceerd op: 31 Maart 2021