Ga terug naar alle nieuwsberichten

Mbo-studenten netwerken tijdens Bigday

Bigday Foodvalley regio is een mbo programma met netwerkslotdag voor geselecteerde mbo’ers die op één grote dag de kracht van het netwerk(en) in Foodvalley met het bedrijfsleven (en zij met hen!) ervaren. Het netwerk van bedrijven in Foodvalley met mbo-studenten wordt zichtbaar gemaakt, uitgebreid en in het zonnetje gezet. 

Samenwerkende partijen (bedrijfsleven, mbo instellingen, gemeenten) in de Foodvalley regio organiseren gezamenlijk de 4e editie op 15 april 2020. Vanuit positiviteit en de kracht van de gezamelijke netwerken groeien nieuwe kansen voor de toekomst. Op Bigday Foodvalley regio helpen we daarom de vakmensen van de toekomst en de vakmensen van nu zich te verbinden aan elkaar. Er vinden laagdrempelige gesprekken plaats bij de bedrijven: jongeren en bedrijven onderzoeken hun kansen in Foodvalley en iedereen verbeterd zijn netwerkskills. Dat is een investering die een leven lang rendeert!

Want wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. En op Bigday Foodvalley 2020 komt die toekomst dankzij de inzet van Jongeren, Onderwijsinstellingen, Bedrijven en Organisaties, én de deelnemende regio gemeenten eenmaal per jaar heel laagdrempelig een stukje dichterbij.

Wilt u als bedrijf deelnemen? Klik dan hier.


Gepubliceerd op: 19 Februari 2020