Ga terug naar alle nieuwsberichten

Mentale Coronavirus Webinar

Ben je ondernemer en/of geef je leiding? WerkgeversServicepunt Regio Foodvalley en Werkkracht organiseren een webinar over Mindset. Meld je snel aan via onderstaande button en je ontvangt een link waarmee je direct toegang krijgt voor de themabijeenkomst. Vol = vol.

Wanneer:   maandag 6 april 2020
Hoe laat:    van 19.00 tot 20.00 uur
Waar:         online

Mindset 
Tijdens dit webinar staat het thema ‘Mindset’ centraal. Gezien de huidige situatie hebben we deze specifiek toegespitst op het ‘mentale coronavirus’.
 
Stacey Seedorf, oprichter van State of mind Network zal de webinar leiden. Stacey is High Performance trainer/coach, spreker en auteur. Recentelijk is zijn nieuwe boek “Het Wonder van Waarom” verschenen. Vanuit zijn studie en levenservaring, maar ook vanuit zijn passie en missie, zal hij zijn kennis over dit specifieke thema met je delen.

Thema 
De webinar gaat over JOU. Een klein deel van de wereldbevolking is fysiek besmet met het Corona. Maar iedereen is al mentaal geïnfecteerd. Dit heeft gevolgen voor wie we zijn, wat we hebben, wat we doen en hoe we denken. De webinar geeft antwoorden op vragen als: “Hoe ga ik dit managen?”, “Hoe ga ik om met angst?”, “Hoe kan ik in deze crisis mijn mentale kracht niet tegen mij laten werken, maar vóór mij?”.

Vragen 
Heb je een vraag die je tijdens de webinar beantwoord wilt hebben? Stuur hier je vraag in en Stacey zal deze tijdens het webinar (anoniem) beantwoorden! Uiteraard is het ook mogelijk om gedurende de Webinar, vragen te stellen via de chat-functie.

Hier aanmelden


Gepubliceerd op: 2 April 2020