Ga terug naar alle nieuwsberichten

Nieuw bestuurslid Mirjam Bosch

Tijdens de ALV op 26 maart ben ik toegetreden tot het bestuur van de BOV. Graag stel ik me even kort aan u voor.

Na mijn middelbare schooltijd op het CLV heb ik bestuurskunde gestudeerd aan de Universiteit Twente. Na mijn studie ben ik de advieswereld ingegaan, eerst in loondienst bij Arthur Andersen, daarna heb ik samen met een aantal partners een eigen adviesbureau (Organise to Learn) opgericht. In 2005 ben ik mijn eigen bedrijf, MJB Advies & Coaching, gestart. Dit bestaat nog steeds, maar met mijn huidige werkzaamheden staan de activiteiten op een zeer laag pitje!

Sinds 2009 ben ik werkzaam in Veenendaal: eerst als directielid van CSV en sinds 2,5 jaar ais directeur van Het Perron. Het Perron is de school voor beroepsonderwijs aan de Sportlaan in Veenendaal, waar CSV (praktijkonderwijs en vmbo) en ROC A12 (MBO) onderdeel van zijn.

Ik vind het leuk, maar ook heel zinvol, om vanuit het (beroeps)onderwijs een bestuursfunctie in de Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal te kunnen en mogen vervullen. Onderwijs en bedrijven kunnen elkaar enorm versterken, maar staan in mijn ogen vaak nog te ver van elkaar af. We kennen elkaar niet altijd goed en weten ook niet altijd wat we aan elkaar kunnen hebben.

Ik hoop een brugfunctie te kunnen gaan vervullen tussen onderwijs en bedrijfsleven in Veenendaal. Want we hebben elkaar hard nodig!


Gepubliceerd op: 14 April 2018