Ga terug naar alle nieuwsberichten

MKB-Nederland en NSR wijzen ondernemers met schulden de weg

MKB-Nederland en de Nederlandse Schuldhulproute (NSR) slaan de handen ineen om ondernemers met schulden te ondersteunen. De ondernemersorganisatie wijst ondernemers en werknemers met geldproblemen vroegtijdig op de route voor de juiste hulp. Hiermee kunnen schulden worden beperkt of zelfs voorkomen.

Direct toegang tot de schuldhulproute
MKB-Nederland sluit zich aan op de route om ondernemers met geldzorgen beter te helpen. Leendert-Jan Visser, directeur van MKB-Nederland: ‘‘Door de coronacrisis zijn veel ondernemers in de zwaarst getroffen sectoren door hun buffers heen en de financiële problemen zijn groot. Bovendien is de crisis met beperkende maatregelen ook nog niet voorbij. Hulp zoeken is essentieel, maar het erover praten is vaak moeilijk.” Ook is gemeentelijke hulp voor ondernemers lastig te vinden en niet altijd op orde. Met de aansluiting van MKB-Nederland krijgen 200.000 mkb-bedrijven in de achterban van de ondernemersorganisatie direct toegang tot de schuldhulproute.

Snelweg naar schuldzorgenvrije toekomst
De Nederlandse Schuldhulproute (NSR) biedt mensen met geldzorgen een ‘snelweg’ naar een schuldzorgenvrije toekomst. Via een gratis en anonieme test op Geldfit.nl krijgen zij inzicht in en advies over hun financiële situatie. Bij geldzorgen wordt duidelijk welke afslag zij het beste kunnen nemen voor de juiste hulp. Voor ondernemers is er een speciale route: Geldfit Zakelijk.

Lees verder


Gepubliceerd op: 14 December 2021