Ga terug naar alle nieuwsberichten

Mobiele escaperoom komt naar Veenendaal

Awareness training Drugs-lab – bedrijvencompetitie ‘ondermijning’

In week 42 (15 t/m 22 oktober) organiseert de gemeente Veenendaal samen met de gemeenten op de Heuvelrug (Renswoude, Rhenen, Utrechtse Heuvelrug en Wijk bij Duurstede) een week om aandacht te vragen voor de gevaren die te maken hebben met drugs en de vervaardiging van drugs. Dit is een onderdeel van de gezamenlijke aanpak gericht op het bestrijden van ondermijnende criminaliteit. Daarvoor komt een mobiele escaperoom twee dagen naar Veenendaal. Hier kunt u als bezoeker ervaren welke gevaren een drugslab oplevert en hoe we hier gezamenlijk nog meer alert op kunnen zijn.

De escaperoom is specifiek gericht op bedrijven, dus we gaan er een bedrijvencompetitie van maken! Iedereen kan mee doen in een team en krijgt de mogelijkheid deze escaperoom te bezoeken. Twee locaties worden aangedaan waardoor er altijd een plek in de buurt is van uw bedrijf.

Het doel is (nog meer) bewustwording te creëren over de gevaren van criminele activiteiten op bedrijventerreinen, maar… er zijn straks ook mooie prijzen te winnen! 

Na de zomer komen we met alle details van inschrijven en hoe het verder in zijn werk gaat. 

Heeft u een vermoeden dat er ondermijnende criminaliteit plaatsvindt in uw omgeving/ bedrijventerrein dan kunt u dit altijd melden bij de politie.

Of bel Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 https://www.meldmisdaadanoniem.nl/

 

 


Gepubliceerd op: 8 Juli 2022