Ga terug naar alle nieuwsberichten

Helpt u ook uw Veenendaalse mede-ondernemers?

We weten allemaal dat er ondernemers zijn, die het erg zwaar hebben in deze tijd: zowel financieel als mentaal. Daarom ondersteunen we graag het Veenendaalse initiatief Kerst voor Elkaar. Doel is om een online concert te organiseren voor Veenendalers die in een isolement zijn geraakt en aansluitend een kerstpakketje door vele vrijwilligers rond te brengen. Voor de inhoud van die kerstpakketjes koopt de organisatie graag in bij zwaar getroffen horeca-ondernemers – tegen normale prijzen. Daarvoor zoeken ze ondernemers die het (gelukkig) wél goed gaat en die dit willen sponsoren.

We hopen dat iedere ondernemer die het (relatief) goed gaat, uit solidariteit met collega’s die door deze crisis in de problemen zijn gekomen, willen helpen. Mail naar sponsoring@kerstvoorelkaar.nl en geef aan dat u een bedrag wilt doneren voor producten in de kerstpakketten. De organisatie neemt vervolgens contact met u op. Elke financiële bijdrage is welkom! De organisatie hoopt straks circa 2000 pakketten te kunnen leveren aan mensen die dreigen te vereenzamen. 

Ook ondernemers die nu enorm geholpen zouden zijn als zij producten mogen leveren voor de kerstpakketjes, kunnen mailen naar  sponsoring@kerstvoorelkaar.nl.

Kerst voor Elkaar is een initiatief van Stichting Kinderkoor Oase (Miriam Drost). Meer info: www.kerstvoorelkaar.nl

Dit initiatief wordt o.a. ondersteund door:
MAAK Veenendaal
Vrijwilligersnetwerk Veenendaal
Gemeente Veenendaal
Winkelstad Veenendaal
 


Gepubliceerd op: 2 December 2020