Ga terug naar alle nieuwsberichten

Nieuwsbrief Regio Deal Foodvalley

Dit is het jaar van de waarheid. Want binnen 5 maanden gaat het gebeuren: ondertekening van de Regio Deal Foodvalley. Zeven regiopartners en het Rijk geven met de regiodeal vaste vorm – en impact! – aan alle potentie, innovatie en ambities voor het wereldwijde voedselvraagstuk. Eerst in juni in een deal met de rijksoverheid. Meteen daarna in een duurzaam netwerk van concrete, opschaalbare projecten die binnen drie jaar tastbaar resultaat opleveren.

In deze digitale nieuwsbrief leest u er alles over. Zodat u kunt aanhaken. Samen met alle andere directeuren, bestuurders, ambtenaren, gemeenteraden, ondernemers en experts die betrokken zijn bij de ontwikkeling van de programma’s van Regio Deal Foodvalley. Maar er gebeurt meer.
In partnerschap met het Rijk versnellen we de transitie naar gezond en duurzaam voedsel voor iedereen. Regio Foodvalley wordt het episch centrum van voedselinnovatie en kennis.

Voor vragen, suggesties of het aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief kunt u mailen naar regiodeal@regiofoodvalley.nl .

Foto: Herman Stöver


Gepubliceerd op: 29 Januari 2019