Ga terug naar alle nieuwsberichten

Nog 4 plaatsen vrij bij Ondernemersschool

Op 6 september gaat Ondernemersschool Veenendaal van start. Samen met Qredits organiseert de gemeente deze basiscursus ondernemerschap. Ken je iemand met serieuze plannen voor het starten van een bedrijf? Tip hem of haar dan; er zijn nog 4 van de 20 plekken beschikbaar. De uiterste aanmelddatum is 2 september.

De cursus bestaat uit tien avonden waarin de deelnemers worden klaargestoomd om de eerste stappen naar het ondernemerschap te zetten. Naast het ontwikkelen van ondernemersvaardigheden, schrijven de deelnemers in tien weken tijd hun eigen ondernemingsplan. De cursus wordt verzorgd door een vaste docent van Qredits en enkele gastdocenten. Verder wordt gebruik gemaakt van E-learning en een ondersteunend lesboek. Ook verzorgt Janine Versteeg (foto: Studio 7) van het jonge Veense bedrijf SAM Assistants een gastles.

Deelnemers
De cursus is bedoeld voor startende ondernemers uit Veenendaal, met name jongeren, die concrete plannen hebben om in Veenendaal te ondernemen. Er is plek voor maximaal 20 deelnemers; nog 4 plekken zijn beschikbaar. Deelname is gratis maar niet vrijblijvend: er wordt € 100 borg gevraagd. Bij deelname aan alle tien de lessen krijgt de deelnemer de borg terug.

Praktische info
De cursus bestaat uit 10 donderdagen van 19.00 tot 22.00 uur. De eerste avond is op donderdag 6 september. De cursus vindt plaats in de cursusruimte van het gemeentehuis. Kijk voor meer informatie en aanmelding op www.qredits.nl/academy/ondernemersschool (vul de code ONDSCHOOL-VN7L-X6QD in voor een korting van 100%). Aanmelden kan tot en met 2 september.


Gepubliceerd op: 24 Augustus 2018