Ga terug naar alle nieuwsberichten

Ondernemersschool Veenendaal

De gemeente Veenendaal organiseert dit voorjaar opnieuw samen met Qredits de Ondernemersschool Veenendaal. Op 4 april gaat de cursus van start. Ken je iemand met serieuze plannen voor het starten van een bedrijf? Tip hem of haar dan; aanmelden kan op de website van Qredits.

Cursus
De cursus bestaat uit tien donderdagavonden van 19.00 tot 22.00 uur. De eerste cursusavond is op 4 april. Tijdens de cursus word je klaargestoomd om de eerste stappen naar het ondernemerschap te zetten. Naast het ontwikkelen van ondernemersvaardigheden, schrijf je in tien weken tijd je eigen ondernemingsplan. De cursus wordt verzorgd door een vaste docent en enkele gastdocenten. Verder wordt gebruik gemaakt van E-learning en een ondersteunend lesboek. Plaats van handeling is de cursusruimte van het gemeentehuis.

Inschrijven
Startende, jonge ondernemers kunnen zich inschrijven op de site van Qredits: www.qredits.nl/academy/ondernemersschool. Door een bijdrage van de gemeente kost deelname slechts € 75 (excl. BTW). Gebruik de code ONDSCH-18K6-T2L5 voor de korting. Aanmelden kan tot en met 31 maart. Er is plek voor maximaal 20 deelnemers. Wanneer er nog plekken vrij zijn, kunnen ook starters uit Rhenen en Renswoude meedoen.

OP de foto de deelnemers die voor de eerste editie van de Ondernemersschool slaagden.


Gepubliceerd op: 28 Februari 2019