Ga terug naar alle nieuwsberichten

Ook bij Van der Valk gratis corona sneltest

Wilt u als werkgever een corona sneltest aanvragen voor medewerkers met klachten en zo onnodig verzuim tegengaan? Bij de tent naast Van der Valk hotel Veenendaal biedt UitslagDirect u als werkgever kosteloos deze mogelijkheid! UitslagDirect slaat hiervoor de handen ineen met bedrijfsarts Hans de Wit, zodat medewerkers een gratis sneltest kunnen inboeken. Hierbij wordt gebruik gemaakt door de subsidieregeling van het ministerie van VWS, bedoeld voor corona sneltesten voor bedrijven. De werkgever vraagt een code aan die vervolgens verspreid kan worden onder de medewerkers.

Een medewerker komt in aanmerking voor een gratis sneltest als hij/zij een melding ontvangt via de CoronaMelder app, of wanneer hij/zij symptomen vertoont die passen bij een corona-infectie. De medewerker kan dan online een afspraak inboeken bij onze testlocatie. Bij de sneltest, ook wel de antigeentest genoemd, wordt er aangetoond of er antigenen van SARS-CoV-2 in het neusslijm aanwezig zijn. Al binnen 15 minuten ontvangt de medewerker een positieve of negatieve testuitslag. Bij een negatieve testuitslag hoeft een medewerker niet onnodig in quarantaine te blijven.

Geïnteresseerd? Neem contact op via info@uitslagdirect.nl. Of neem contact op met Rinie Bos of Paul Peters op 085-3035553.

Lees meer


Gepubliceerd op: 29 Maart 2021