Ga terug naar alle nieuwsberichten

Overstap elektrisch vervoer

Uitnodiging van gemeente Veenendaal

Door de invoering van zero-emissiezones in 30 tot 40 steden per 1 januari 2025 zijn steeds meer ondernemers zich aan het oriënteren op de overstap naar elektrische bedrijfsvoertuigen. Ben jij een ondernemer in Noord-Holland, Utrecht of Flevoland? Heb je een eigen wagenpark en wil je weten hoe je het beste over kunt stappen op duurzaam en uitstootvrij vervoer? Kom dan naar onze kennissessie op donderdag 5 oktober om 15.00 uur bij TSN Groen in Houten. We vertellen je graag hoe je de overstap kunt aanpakken, welke laadinfrastructuur je nodig hebt en welke financieringsopties er zijn.

Dit kun je verwachten:
Overstappen naar duurzaam en uitstootvrij vervoer is niet altijd even makkelijk. Waar begin je als ondernemer? En waar moet je allemaal aan denken als je de overstap naar elektrisch rijden wilt maken? Tijdens deze kennissessie krijg je meer inzicht in de stappen die je moet nemen. Aan bod komen:
• Hoe kies je je voertuig(en) en welke laadinfrastructuur heb je dan nodig?
• Kun je op je eigen bedrijventerrein laadpunten realiseren of is samenwerking een optie?
• Welk vermogen heb je nodig en wat is de rol van de lokale netbeheerder?

Adviesmarkt
We sluiten de kennissessie af met een adviesmarkt. Hier kun je direct je vragen stellen aan onze projectleider logistiek en bedrijventerreinen, verder praten over de beschikbare subsidies en in gesprek gaan met de netbeheerder. Met de vermogenstool van ElaadNL kun je je benodigde vermogen berekenen.

Ben je erbij?
Datum: 5 oktober om 15.00 uur Locatie: TSN Groen in Houten

Aanmelden kan via deze link.

De kennissessie ‘Op weg naar elektrisch rijden’ is een samenwerking van de Nationale Agenda Laadinfrastructuur (NAL), NAL-regio’s, Nationaal Kennisplatform Laadinfrastructuur (NKL), TLN, evofenedex, ElaadNL, Connekt en Lean&Green.


Gepubliceerd op: 29 Augustus 2023