Ga terug naar alle nieuwsberichten

Positieve energie Beursvloer Veenendaal

Met een slag op de gong opende wethouder Dylan Lochtenberg op 13 juni de Beursvloer Veenendaal. Maatschappelijke organisaties, clubs en verenigingen zochten vervolgens een match met de tientallen aanwezigen bedrijven. De Bedrijvenkring Ondernemend Veneendaal ondersteunde ook dit jaar weer dit event, omdat het ondernemers op een makkelijke manier in staat stelt inhoud te geven aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

De aanvragen waren zeer divers: van panelen om kunstwerken aan op te hangen tot adviezen over het werven van sponsors of een workshop klantvriendelijkheid: er werd mede met hulp van de Hoekvrouwen en -mannen en uur lang naarstig geprobeerd vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Elk gewenst aanbod kreeg ook een tegenprestatie: van naamsvermelding op de website tot het mogen deelneemen aan aan kookworkshop. Ook organisaties onderling wisten leuke deals te maken. De vastgelegde matches werden allemaal zorgvuldig gecontroleerd door mensen van Olenz notarissen en HZW accountants. 

Na een uur druk handelen maakte Angelique Ottens namens Samen voor Veenendaal bekend dat er voor een waarde van ruim € 107.000 aan producten en diensten zijn toegezegd. Een mooi resultaat! Niet alleen de organisaties en verenigingen gingen blij naar huis; ook de ondernemers reageerden enthousiast: ‘Wat een goede sfeer! Ik heb leuke contacten opgedaan en vond het dan ook een succesvolle en nuttige middag!’


Gepubliceerd op: 17 Juni 2019