Ga terug naar alle nieuwsberichten

Presenteer uw innovatie

Het Living Lab Regio Foodvalley is partner van congrestival The Future of Us, dat verzet is naar 11 september 2020 en plaats zal vinden op het IPKW terrein in Arnhem.

Living Lab heeft ruimte op de beursvloer om een aantal innovaties te laten zien. De organisatie wil geen ‘gewone stands’ met banners en folders, maar echte tastbare en beleefbare producten. De Dutch Boosting Group zal er bijvoorbeeld een aantal omgebouwde trucks op waterstof laten zien. Graag zou Living Lab nog 2 of 3 partners van het Living Lab de kans geven om zich daar te presenteren. Dus heeft u iets dat u kunt laten zien, meldt u zich dan.

Er is gelegenheid om een aantal keer die middag iets te vertellen over uw innovatie (zonder microfoon en redelijk informeel) en uiteraard ontmoet u daar allerlei bedrijven en organisaties. Er owrdt gerekend op zeker 500 bezoekers. De kosten voor de stand op de beursvloer worden gedragen door het Living Lab, toegangskaartjes voor het evenement zijn 20,20 euro per stuk en voor de partners die daar hun innovatie tentoonstellen neemt het Living Lab ook die kosten op zich.
 
Wanneer u een mail stuurt aan secretariaat@regiofoodvalleycirculair.nl dan zullen wij contact met u opnemen en hopelijk komen we tot een mooie vertegenwoordiging van de bedrijven uit Foodvalley.

Meer informatie
 


Gepubliceerd op: 1 April 2020