Ga terug naar alle nieuwsberichten

Publieksprijs HUOC voor Koninklijke Ginkel Groep

Koninklijke Ginkel Groep (KGG) uit Veenendaal was één van de drie finalisten van de Healthy Urban Office Challenge ’18. De vakjury besliste nipt in het voordeel van Arcadis Amersfoort, dat zich een jaar lang het meest inspirerende project mag noemen als het gaat om groene, gezonde en slimme kantoren. Onder leiding van voorzitter Jaap van Rhijn beoordeelde de jury de drie finalisten en keek daarbij vooral naar overall ambitie, integraliteit, innovativiteit, brede toepasbaarheid en de mate waarin het project anderen inspireert om hun kantoor te verduurzamen.

Publieksprijs
Met onderbouwingen zoals 

  • Een mooi goed familiebedrijf met een lange historie;
  • Dit bedrijf is al jaren bezig met innoveren met een echt groen hart; 
  • Mooi gerenoveerd karakteristiek pand, veel groen en daglicht, goede akoestiek, en een prettige sfeer;
  • KGG heeft een cultuurhistorisch gebouw een nieuwe duurzame functie gegeven waardoor het pand behouden blijft voor de toekomst.

won Wim van Ginkel met zijn team de Publieksprijs. Een mooi resultaat voor dit gerenommeerde familiebedrijf uit Veenendaal, dat de voormalige Wilibrorduskerk heeft weten te transformeren in een toonaangevend groen, gezond en slim kantoor.

De Healthy Urban Office Challenge 2018 is een initiatief van de provincie Utrecht, gemeente Utrecht, gemeente Amersfoort en Economic Board Utrecht.


Gepubliceerd op: 1 Juni 2018