Ga terug naar alle nieuwsberichten

Roadshow Utrecht Region Startup of the Year

Utrecht Region is één van de meest innovatieve regio’s van Nederland! Om de innovatieve startups (of bedrijven) in de spotlight te zetten, organiseren StartupUtrecht en de ROM Utrecht Region de Startup of the Year verkiezing (onderdeel van Crossroads).

In aanloop naar deze verkiezing, gaan ze met een roadshow langs in Amersfoort, Hilversum, Utrecht, Woerden en Veenendaal. Tijdens de roadshow helpen ze de startups en scale-ups het podium te pakken met een gratis pitchtraining, zijn er inspirerende ondernemers op het podium en kan je je gelijk aanmelden voor de Startup of the Year verkiezing. Ook zal de ROM Utrecht Region zich hier presenteren. Uiteraard eindigen ze met een netwerkborrel. Een unieke kans voor ondernemers om zich aan elkaar en aan de regio te laten zien!

De roadshow in Veenendaal vindt plaats op donderdag 23 september van 15:00 tot 18:00 uur. De locatie van dit event zal later bekend gemaakt worden net als het programma, maar… zet het vast in je agenda! Of schrijf je hier vast in, als je denkt dat jij met jouw bedrijf in de spotlights hoort. 


Gepubliceerd op: 21 Juli 2021