Ga terug naar alle nieuwsberichten

Ruilen? Uw oude rollup banners voor een unieke tas!

We hebben samen met Veenendaal4Fair een heel speciale Goodiebag ontwikkeld, waarmee we jubilarissen feliciteren of bijvoorbeeld sprekers bedanken. En daarvoor komen we graag uw oude reclamedoeken ophalen!

In de tas zit onder andere thee, honing en speciaalbier uit Veenendaal, slaafvrije chocolade, biologische wijn en een mooie kaars, gemaakt door medewerkers van de Bombardon.

De tas zelf wordt bij Reinaerde door mensen met een beperking vervaardigd van reclamedoeken uit stalen frames en bijvoorbeeld roll-up banners. Aan de binnenkant is de tas afgewerkt met restanten non-woven materiaal van Lantor. Het leren hengsel komt van een afgedankte zitbank. Een prachtige combinatie dus van circulair, Fairtrade en Fairmade.

Heeft u zelf nog een bisonyl doek uit een spanframe of een roll-up banner die u toch niet meer gebruikt? Stuur dan een e-mail naar wim@veenendaal4fair.nl of bel hem op 06 25 42 06 81 en hij zorgt dat het doek gratis wordt opgehaald. En als extra krijgt u een tas cadeau, die gemaakt is van uw materiaal! De voordelen:

–          U hoeft uw oude reclamemateriaal niet weg te gooien
–          U krijgt er een mooie ‘tas met een verhaal’  voor terug
–          Het PVC doek wordt hergebruikt
–          Mensen met een beperking kunnen dankzij u mooie dingen maken
–          U geeft inhoud aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Eén telefoontje en het materiaal wordt gratis opgehaald.

Let u er wel op dat het gaat om het stevige PVC doek, dat o.a. ook als vrachtwagenzeil wordt gebruikt. Dus ook die ‘afdankertjes’ zijn welkom!


Gepubliceerd op: 22 Februari 2018