Ga terug naar alle nieuwsberichten

Schipper Security Corona Update

Als collectieve partner van de BOVeenendaal doet Schipper Security BV er alles aan om ook tijdens de huidige Covid-19 situatie de beveiligingstaken voor haar opdrachtgevers op een zo volledig en veilig mogelijke wijze uit te voeren. Nadruk op veiligheid voor personen en objecten.

Als onderdeel van deze aanpak werken we met ons team van kantoor zoveel mogelijk vanuit onze (beveiligde) thuiswerkplekken. De taken op het kantoor worden in nauwe afstemming met elkaar uitgevoerd zodat er niet meer personen dan strikt noodzakelijk tegelijkertijd op kantoor en onze meldkamer aanwezig zijn.

Alle vitale processen zoals planning, administratie en aansturing operaties worden uitgevoerd in teams zodat collega’s elkaar kunnen ondersteunen of vervangen in voorkomend geval van uitval van een collega.

Door de aard van ons bedrijf en onze opdrachtgevers verwachten wij niet minder maar juist meer werk, daarom vragen wij onze opdrachtgevers bij een toenemende vraag naar beveiliging en veiligheid, ook zelf verantwoordelijkheid te nemen en in nauw overleg met Schipper Security BV te polsen wat de mogelijkheden zijn.

U kunt ons 24/7 bereiken via ons e-mail adres: info@schippersecurity.nl of (spoed) via uw contactpersoon binnen ons bedrijf per Whatsapp of telefonisch +31(0)318-526026

Wij wensen iedereen veel sterkte in deze moeilijke tijd en zullen regelmatig een update geven via onze website.

https://www.schippersecurity.nl/corona-update/


Gepubliceerd op: 15 Maart 2020