Ga terug naar alle nieuwsberichten

Schrijft u in voor de KvK Innovatie Top 100?

KVK roept alle innovatieve ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf op om zich aan te melden voor de 15e  KVK Innovatie Top 100: de mooiste innovatie-etalage van Nederland.

Inschrijven kan t/m 23 april 2020.
Sta jij net als de ondernemers van PHYSEE , winnaars van de 14e editie, in 2020 op het podium van de KVK Innovatie Top 100? Neem jij het stokje over? Meld je aan en schrijf jouw innovatie in en win.

Deelname aan de KVK Innovatie Top 100 legt de meeste genomineerden geen windeieren. Jan Minnee van Retourplaza uit Amsterdam noemt zijn plek in de  Innovatie Top 100 van 2017 een geweldige, onafhankelijke bevestiging: “Het is een keurmerk van vertrouwen.”  Willem-Jan Lamers van Accerion uit Venlo vindt het een eer om in deze belangrijke lijst te mogen staan. De nominatie voor de KVK Innovatie Top 100 en het behalen van de 9de plaats heeft het bedrijf veel media exposure, nieuwe contact en leads opgeleverd. Vorig jaar veroverde Groasis uit Steenbergen de eerste plaats met een ‘intelligente emmer’ die woestijnen weer tot leven brengt.

Kracht van het initiatief
De nominaties worden beoordeeld op omzet, groeipotentie, originaliteit en impact voor branche en samenleving. De innovatie dient reeds op de markt te zijn gebracht. Aan de KVK Innovatie Top 100 is bewust geen (geld)prijs verbonden. De kracht van het initiatief is te laten zien waartoe het midden- en kleinbedrijf in staat is. Afgelopen 14 jaar is deze prijs uitgegroeid tot de grootste en belangrijkste innovatieprijs voor het mkb. De 100 bedrijven en hun innovaties worden voor de zomer in alfabetische volgorde bekend gemaakt. In september of oktober 2020 toont KVK de ranking van de 100 bedrijven tijdens een feestelijke bijeenkomst.

Lees meer

Foto: KvK


Gepubliceerd op: 5 Februari 2020