Ga terug naar alle nieuwsberichten

Sparringpartner gewenst?!

In zorgelijke tijden kan het bijzonder prettig zijn om als ondernemer een sparringpartner te hebben. Wij realiseren ons dat lang niet iedereen over zo’n buddy beschikt, die objectief en met verstand van zaken mee kan denken. En dat terwijl u cruciale beslissingen moet nemen, waarbij ratio en emotie haaks op elkaar kunnen staan. Het kan bijzonder verhelderend zijn om uw gedachtegang eens  ‘tegen iemand aan te houden’, terwijl u natuurlijk zelf de beslissingen blijft nemen.

1. Zou u eens kosteloos in gesprek willen gaan met iemand die u kan helpen een nieuw beleid uit te stippelen, beslissingen te nemen en/of die u wegwijs kan maken in de huidige steunmaatregelen bijvoorbeeld? Mail dan uw contactgegevens naar office@boveenendaal.nl .

2. Bent u (oud-)ondernemer, -accountant of bedrijfsadviseur en wilt u wel als sparringpartner fungeren zonder daar kosten voor in rekening te brengen? Mail dan uw contactgegevens naar info@boveenendaal.nl

Wij zullen dan het aanbod toesturen naar de gegadigden, die vervolgens zelf kunnen kiezen met wie ze contact willen opnemen.


Gepubliceerd op: 30 Maart 2020