Ga terug naar alle nieuwsberichten

Staan sollicitanten voor uw organisatie in de rij?

Geachte ondernemer,

Staan sollicitanten voor uw organisatie in de rij? Voor veel bedrijven geldt namelijk het omgekeerde, ze worden geconfronteerd met een tekort aan personeel. Ik ben benieuwd of dit ook geldt voor uw organisatie.

Federatie Ondernemingskringen Valleiregio (FOV) en onderwijsinstelling ROC A12 willen werken aan het oplossen van de personeelstekorten. Ze laten onderzoeken op welke niveaus en voor welke vakgebieden er mensen nodig zijn. Én wat er gedaan kan worden om jongeren snel en gericht op te leiden voor beroepspraktijk. Als onderzoeker van de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) voer ik het onderzoek uit.

Graag nodig ik u hierbij uit voor deelname aan het onderzoek. Uw organisatie neemt een belangrijke positie in binnen de regio. Uw reactie is daarom bijzonder waardevol en draagt bij aan mogelijke oplossingen. Oplossingen waarvan ook uw organisatie kan profiteren!

Via deze link komt u bij de korte vragenlijst. Het invullen ervan duurt ongeveer 10 minuten. U kunt reageren tot 4 maart a.s. Wanneer u eerder een persoonlijke uitnodiging van mij heeft ontvangen en daarop heeft gereageerd, hoeft u nu verder geen actie te ondernemen.

Zodra de uitkomsten van het onderzoek bekend zijn, zal ik deze met u delen. Graag vertel ik u dan welke acties er volgen en hoe u deze kunt benutten.

(Alvast) Bedankt voor uw tijd!

Met vriendelijke groet,

Bertineke Boon
Onderzoeker Christelijke Hogeschool Ede


Gepubliceerd op: 21 Februari 2020