Ga terug naar alle nieuwsberichten

Take Away driegangendiner doorslaand succes

Als alternatief voor live bijeenkomsten zoals de traditionele Nieuwjaarsreceptie boden we u afgelopen weekend een ‘thuis-uit-eten’ ervaring aan. Ruim 220 BOV-leden reserveerden bij Residence Rhenen voor de coronaproof Drive Thru Take Away. In het fraai verlichte park heette het enthousiaste team van eigenaar Paul Roorda iedereen welkom. De gasten ontvingen achtereenvolgens het dinerpakket, een alcoholvrije glühwein-to-go, een Twinkeling van Winkelstad Veenendaal en een wintermuts van CMC https://veenscollectief.nl/  .

Thuis hoefden alleen de broodjes even in de oven en de hoofdgerechten au-bain-marie opgewarmd te worden. De sfeervolle entourage bij het afhalen en de kwaliteit van het diner leverden vele complimenten op. ‘Fijn dat de BOV heeft gekeken naar wat nog wél kan in deze tijd’, was één van de vele reacties. De actie was dan ook een groot succes: circa 450 personen hebben van het culinaire driegangendiner genoten.

Als BOV hopen we dat u ook de komende periode gebruik wilt (blijven) maken van de diverse afhaal- en bezorgmogelijkheden die geboden worden door de lokale horeca.

Binnenkort maken we bekend wie de Dinerbon heeft gewonnen voor de leukste foto. U kunt uw foto met daarop de wintermuts van CMC nog tot en met woensdag 3 februari sturen naar office@boveenendaal.nl


Gepubliceerd op: 1 Februari 2021