Ga terug naar alle nieuwsberichten

Toiletunits vrachtwagenchauffeurs geplaatst

Zoals eerder gemeld via Chainels kunnen vrachtwagenchauffeurs bij veel bedrijven niet meer gebruik maken van het toilet. Wij roepen u als ondernemer nogmaals op om hier een oplossing voor te bedenken, misschien samen met collega-bedrijven bij u in de straat. U zou bijvoorbeeld gezamenlijk één toilet beschikbaar kunnen stellen, uiteraard onder strikte voorwaarden om Corona-verspreiding te voorkomen.  

Omdat we het onmenselijk vinden om chauffeurs die nergens terecht kunnen ‘de bosjes in te sturen’ hebben gemeente Veenendaal en BOV samen een tijdelijke voorziening getroffen. Er zijn twee toiletunits geplaatst op het parkeerterrein van de sportvelden van SKF en de Merino’s aan de Wageningselaan 1a. Hier kunnen chauffeurs vanaf 06:00 uur in de ochtend terecht. De units worden om 23:00 uur in de avond weer gesloten. Het is beslist NIET de bedoeling dat hier lang geparkeerd gaat worden! Hier wordt door de BOA’s toezicht op gehouden.

Biedt u alstublieft zoveel mogelijk zelf de mogelijkheid aan chauffeurs die u bevoorraden om bij u van het toilet gebruik te maken! Als het echt niet anders kan, verwijst u hen dan svp naar de twee toiletunits op het parkeerterrein aan de Wageningselaan 1a. Vermeldt u er dan bij dat ze voor langparkeren alleen terecht kunnen op aangewezen locaties langs de snelwegen, zoals de A12, A30, A1 of A50. 


Gepubliceerd op: 1 April 2020