Ga terug naar alle nieuwsberichten

Hans Biesheuvel gastspreker Prinsjesdaglunch

Vergeet u niet om u deze week aan te melden voor de Prinsjesdaglunch op woensdag 22 september in de Basiliek! Nadat fiscalist Bram Faber van Schuiteman Accountants & Adviseurs heeft uitgelegd wat de aangekondigde maatregelen voor u als ondernemer betekenen, komt de voorman van ONL aan het woord.

Hans Biesheuvel (1965) groeide op in een ondernemersgezin. Eind jaren ’80 koos hij eveneens voor het ondernemerschap en startte een technische groothandel. Dit werd later met de door zijn overgrootvader opgerichte onderneming, de Biesheuvel Groep.

In 2000 verkocht Hans de groep en werd directeur-eigenaar van PGZ International om vervolgens in 2011 de functie van voorzitter MKB Nederland te bekleden.

“MKB-Nederland wilde graag een ondernemer als voorzitter en dat ben ik. Geen politiek gemasseerde man dus met fluwelen verhalen. Ik ben direct en niet altijd diplomatiek. Zo simpel is het. En ondernemers herkennen dat.”

In 2013 nam hij afscheid van deze functie om samen met Mirjam Bink ONL voor Ondernemers op te richten. Hier zet hij zich vanaf het begin met hart en ziel in om de stem van ondernemers beter te laten horen en de brug te slaan naar de politiek. (Bron: ONL.nl )

Zijn stelling op 22 september is ‘Een goed herstelplan vraagt ook om veerkracht van ondernemers’. 

We beginnen traditiegetrouw met een heerlijke lunch, maar daarvoor moeten we wel tijdig weten op hoeveel mensen we moeten rekenen. Dus reserveer nu hier uw gratis toegangskaart!

We houden ons op 22 september aan de geldende maatregelen en dat houdt o.a. in dat we anderhalve meter afstand bewaren. Heeft u klachten die horen bij corona? Voorkom dat u andere mensen besmet door dan thuis te blijven en u te laten testen.


Gepubliceerd op: 15 September 2021