Ga terug naar alle nieuwsberichten

Uw input over waterstof & mobiliteit nodig

Er zijn concrete plannen voor het realiseren van een Waterstof tankstation in Veenendaal. Om snel van start te kunnen met het project is inzicht nodig in vraag en aanbod met betrekking tot het toekomstig gebruik van waterstof op het gebied van mobiliteit en transport in en rond Veenendaal. Naar de enquête.

Ziet u kansen om met deze energiedrager aan de slag te gaan en zoekt u hiervoor samenwerking? Of heeft u vraagtekens of waterstof voor u aantrekkelijk is (in de toekomst)? Denkt u ‘dit lijkt me interessant, maar ik weet er nog te weinig van’ of bent u al (veel) verder? In alle gevallen is uw input nodig!  Naar de enquête.

Dutch Boosting Group heeft de opdracht gekregen in kaart te brengen wie mogelijk geïnteresseerde afnemers zijn, of kunnen gaan worden. Daarom zijn jullie antwoorden heel waardevol en vragen we vriendelijk de enquête als mede-ondernemer in Veenendaal in te vullen. Alleen samen kunnen we er een succes van maken.

Wellicht heeft u al eerder (begin 2020) een enquête over dit onderwerp ingevuld. Dit is een concretisering- en verversingsslag, dus uw input is wéér erg belangrijk!

Vul daarom alstublieft vooral dit formulier in en zorg dat u aangehaakt bent en/of blijft als het gaat om Waterstof en Mobiliteit in Veenendaal. 

Met vriendelijke groet, 
Dutch Boosting Group en GR Consultancy

Naar de enquête.
Het invullen van de enquête duurt ongeveer 8 minuten. 


Gepubliceerd op: 10 Maart 2023