Ga terug naar alle nieuwsberichten

Vallei Auto Groep doet mee aan Fiets je Fit!

Je verwacht het in eerste instantie niet: een autodealer die meedoet aan een fietscampagne…. Daarom vroegen wij aan Lenart Nissan, Accountmanager Fleetsales & Nieuw Mobiliteit, waarom Vallei Auto Groep (VAG) zich enthousiast aangesloten heeft bij Fiets Je Fit. Het doel van deze campagne is werknemers te stimuleren twee keer per week op de fiets naar het werk gaan.

Lenart: ‘Wij doen mee aan Fiets Je Fit, mede door onze aansluiting aan het mobiliteitsconvenant Regio Foodvalley in 2019.

Wij zijn als Vallei Auto Groep getransformeerd van puur een autodealer naar een mobiliteitsaanbieder met een totaalaanbod aan mobiliteitsdiensten en -producten.

Een onderdeel hiervan is de fiets van de zaak: wij kunnen bedrijven voorzien van leasefietsen voor werknemers via ons Lease A Bike label. Ook kunnen wij ondernemers helpen met het inrichten van een (lease)probeerpool. Dan kunnen werknemers het ‘fietsen naar het werk’ ervaren vóórdat zij definitief een leasefiets uitzoeken. De werknemer heeft financieel het bruto-netto voordeel en het hoeft de werkgever niks te kosten.

Naast dat wij een aanbod aan fietsproducten hebben voor bedrijven, vinden wij het ook belangrijk om fietsen binnen onze organisatie te stimuleren. Dit doen wij door onze medewerkers een leasefiets aan te bieden via Lease A Bike!

Door deze stimulering, dragen wij bij aan de vitaliteit van de medewerker, verlagen wij de parkeerdruk, verlagen wij de autokosten en onze CO2 uitstoot. Wij zijn daarom ook erg enthousiast met initiatief ‘Fiets je Fit’ en willen hier graag ons steentje aan bijdragen.’

Vallei Auto Groep was dan ook de gastheer tijdens de kick-off van FietsJeFit.com en zij deelden hun eigen goodiebag uit aan de bestuursleden die op pad gingen voor Fiets Je Fit. 

Op de foto vlnr: René van Holsteijn, Engbert Stroobosscher en Lenart Nissan.


Gepubliceerd op: 21 Juli 2021