Ga terug naar alle nieuwsberichten

Vandaag is het uw dag!

Op deze Dag van de Ondernemer gaat volkomen terecht de aandacht uit naar alles wat u als ondernemer betekent in de maatschappij. Of u nu zzp’er bent of CEO, een familiebedrijf voortzet of als start-up iets nieuws op de markt zet: zonder ondernemers stort de economie in, worden mensen werkeloos en is er geen geld meer voor al die voorzieningen, die mede de hoge levensstandaard in Nederland bepalen.

Daarom bedanken wij u voor uw individuele inzet, passie en doorzettingsvermogen!

Daarnaast maakt u, samen met ruim 875 mede-ondernemers, deel uit van de BOV. Daarmee worden wij collectief lokaal en regionaal zeer serieus genomen. U realiseert het zich wellicht niet, maar met onze professionele organisatie inclusief de belangeloze inzet van een vijftigtal collega-ondernemers in besturen en commissies, lopen wij regionaal en zelfs landelijk al een aantal jaren voorop. We kunnen echter altijd ondernemers gebruiken die zich via een commissie of een bestuur ook willen inzetten voor de gezamenlijke ondernemersbelangen. Kijk eens op BOVeenendaal.nl bij Over ons en drink een kop koffie met parkmanager Sijmen van Dommelen als u meer wilt weten over het meedoen in een bestuur of commissie.

Bestuur en staf van de BOV geven u hierbij allemaal digitaal een welgemeende handdruk en wensen u nog vele jaren succesvol ondernemerschap – uiteraard in goede gezondheid!


Gepubliceerd op: 19 November 2021