Ga terug naar alle nieuwsberichten

Veel activiteiten voor ondernemers in week van de Circulaire Economie

Samen met het Versnellingshuis, regionale ondernemersorganisaties en overheden organiseren MKB-Nederland en VNO-NCW komende week (7 t/m 11 februari) diverse activiteiten voor ondernemers in het kader van de Circulaire Economie (CE).  

258 events
Vanuit het Versnellingshuis -en dankzij talloze (regionale) partners- worden maar liefst 258 evenementen in de week van de CE georganiseerd door het hele land. Zo zal Ingrid Thijssen, voorzitter van VNO-NCW spreken over de kansen van CE tijdens de grote Nationale Conferentie Circulaire Economie 2022. Hoe je een hele keten circulair maakt hoor je bijvoorbeeld in één van de vele deelsessies voor ondernemers (‘Geen longshot! Maar een Moonshot’). Middels diverse workshops en events kan je in de week van de CE niet alleen partners vinden, maar ook leren hoe jij je bedrijfsprocessen circulair kan maken en welke voordelen er zijn.

Circulaire Innovatie Top 20
De regionale verenigingen van VNO-NCW in Overijssel, Gelderland, Utrecht, Brabant en Limburg organiseren verder in de week van de CE de Circulaire Innovatie Top 20. Een regionale circulaire challenge waar bedrijven/instellingen hun innovaties in de spotlights zetten. De 20e beste inzendingen vormen samen dé top 20. Op de prijswinnaar ligt een prijs van 3.000 euro te wachten. Daarnaast kunnen bedrijven die… lees verder


Gepubliceerd op: 7 Februari 2022