Ga terug naar alle nieuwsberichten

Waar sta jij met je circulaire innovatie?

21 april brengt Regio Foodvalley de beslissers en innovators van onze regionale MKB bedrijven bijeen vanuit hun relatie tot de circulaire economie. Hoor jij daar bij?
 
Waar sta jij met je innovatie? Dat gaan we ontdekken in een brede samenwerking vanuit het Living Lab Regio Foodvalley Circulair, de werkplaats Bouw en Cirkelstad samen met de Christelijke Hogeschool Ede (CHE), het programma 100MonthstoChange en de Innovatiemonitor.
 
We inspireren je vanuit het programma 100MonthstoChange met de lange reis van Interface inclusief de ups en downs toen het bedrijf begon te werken aan duurzaamheid. Met een CO2-positieve productie vandaag de dag. Kijk op https://lnkd.in/ec8B8b_g voor een tipje van de sluier.
 
Met het programma brengen we beslissers van bedrijven samen om na te denken wat bedrijven kunnen doen aan het grote klimaatvraagstuk. In een aantal gesprekken onder leiding van de Innovatiemonitor leer je vervolgens van elkaar waar je staat en wat je eventueel nog meer of anders zou kunnen doen om vanuit jouw unieke positie hierin nog verder te komen.
 
Het is een actief programma waar commitment, innovatie en toekomst hand in hand gaan, en waar deelnemers geprikkeld worden om hun eigen innovatie ook zelf nog eens kritisch onder een vergrootglas te leggen.
 
De locatie is de splinternieuwe maar nagenoeg geheel circulair verbouwde uitbreiding van de BOOT kantoren aan de Plesmanstraat 2-4 in Veenendaal, een erg inspirerende locatie. We beginnen 21 april, aan het einde van de middag. De inloop is van 15:00 tot 16:00, we eindigen rond 21:00. Verdere details zullen volgen in een informatiebrief.
 
Ben jij een beslisser en wil je graag jezelf aan andere ondernemers in de Regio Foodvalley toetsen, inspireren en vooral jezelf en anderen verder helpen in het ontwikkelen van die circulaire economie?
Meld je dan aan via deze link: https://lnkd.in/erHm9r-i
 
Ben je benieuwd naar het evenement maar in de middag al bezet? Vanaf 19:00 staan de gesprekken over circulaire innovatie van de innovatiemonitor gepland. Deze zijn online bij te wonen. Meld je hiervoor aan via deze link: https://lnkd.in/eBwFb42b


Gepubliceerd op: 19 April 2022