Ga terug naar alle nieuwsberichten

We mogen wel wat trotser zijn

Op zijn kennismakingstoer langs de Veenendaalse bedrijventerreinen was burgemeester Gert-Jan Kats op 11 april te gast bij Techtron, op bedrijventerrein het Ambacht/Nijverkamp. Nadat de veertig aanwezige ondernemers eerst in de sfeervolle kantine van een goed ontbijt van De Maes Catering hadden genoten, vertelde Gert-Jan Kats meer over zichzelf. Op de vraag vanuit de zaal wat hem het meest verrast heeft sinds hij in Veenendaal aan de slag is gegaan, antwoordde Gert-Jan Kats: ‘Het is hier allemaal zo goed geregeld. Zo goed als jullie als ondernemers georganiseerd zijn: dat vind je bijna nergens. En wat me verrast is dat jullie zo weinig trots lijken te zijn. Dat mag best wat beter, want trots is geen lelijk woord hè?!’

Vervolgens gaven Rob Stoffer, Nico van Delft en Henk de Man een rondleiding door het pand, dat onlangs gerevitaliseerd is. Dankzij de vele isolerende en energiebesparende maatregelen die getroffen zijn, is het pand nu bijzonder energiezuinig. Alle licht- en klimaatinstallaties worden digitaal bediend via o.a. de smartphone en het verbruik wordt continu gemonitord.

Na afloop verraste G.H. van Leeuwen zowel de burgemeester als gastheer Rob Stoffer met een fraaie historische plattegrond van Veenendaal.

Klik hier voor de foto’s.


Gepubliceerd op: 13 April 2019