Ga terug naar alle nieuwsberichten

Wegwerkzaamheden centrum Veenendaal

Vanweg diverse wegwerkzaamheden kunt u het beste het centrum van Veenendaal de komende periode beter mijden.  

Van maandag 7 september tot en met vrijdag 2 oktober werkt aannemer Heijmans aan de herinrichting van het Zwaaiplein. Tijdens de werkzaamheden is doorgaand verkeer over het Zwaaiplein (kruising Verlaat, Vijgendam en Prins Bernhardlaan) niet mogelijk. Het verkeer wordt omgeleid. De parkeergarage Arie van Hensbergen blijft bereikbaar via het Verlaat en de Wolweg.

Tijdens het weekend van 18 tot en met 20 september zijn de spoorwegovergangen De Reede en Kerkewijk afgesloten vanwege werkzaamheden. Er rijden geen treinen tussen Driebergen/Zeist en Rhenen.

Verder kunt u deze week nog het beste het kruispunt Kerkewijk-Industrielaan-Goede Spoor mijden wegens werkzaamheden aan de verkeersregelinstallaties.

Vanaf 21 september tot en met eind november zal de Valleistraat afgesloten zijn vanwege rioleringswerkzaamheden en herinrichting. 

Van 5 tot en met 9 oktober worden twee drempels aangelegd op de Wolweg ter hoogte van de bushalte Veenendaal Centrum/Wolweg. De Wolweg is in die week afgesloten voor doorgaand verkeer.


Gepubliceerd op: 1 September 2020