Ga terug naar alle nieuwsberichten

Werkzaamheden bij station Veenendaal-De Klomp

Reizen uw medewerkers via station Veenendaal-De Klomp? Op 29 en 30 november is het busstation niet bereikbaar voor bussen.

Er is een nieuwe dienstregeling in de maak waarin extra ritten zijn opgenomen voor de buslijnen 80 (Amersfoort-Woudenberg-Veenendaal De Klomp) en de nieuwe lijn 87 (Veenendaal-Veenendaal De Klomp). Vanwege deze uitbreiding zijn de huidige twee halteperrons niet meer toereikend. Ook is er extra opstelruimte nodig (wachtplaats) voor startende en eindigende ritten.

Voorbereidende werkzaamheden
Tot en met vrijdag 29 november bestaan de werkzaamheden uit het opbreken van de bestrating, grond- en rioleringswerkzaamheden en het weer aanbrengen van de onderste lagen asfalt waarbij de P&R bereikbaar blijft. Ook de bussen blijven halteren op het busstation, alleen de opstelplek voor bussen wordt tijdelijk verplaatst naar de Stationsweg 4, De Klomp.

29 en 30 november
Vanaf vrijdagavond 29 november, 20:00 uur tot zaterdagavond 30 november, 23:59 uur is het busstation niet bereikbaar voor bussen. Passagiers kunnen in- en uitstappen bij de tijdelijke halte aan de Stationsweg 4, De Klomp. 

Lees meer


Gepubliceerd op: 14 November 2019