Ga terug naar alle nieuwsberichten

Werkzaamheden Industrielaan

Geachte dames en heren,

Hierbij wil ik melden dat vanaf woensdag 7 augustus 2019 er ernstige verkeershinder en stremming is op de Industrielaan te Veenendaal tussen de Kerkewijk en de Laan der Techniek

Deze werkzaamheden zullen duren tot eind november 2019.

In de periode van 7 tot 26 augustus is het gedeelte van de Industrielaan tussen de Boompjesgoed en Kerkewijk in westelijke richting (richting Kerkewijk) afgesloten voor al het verkeer.

Dit geldt voor al het gemotoriseerd verkeer, dus ook de hulpdiensten, taxi en bestemmingsverkeer kunnen er niet door.

Vanaf de Kerkewijk in oostelijke richting is alleen autoverkeer richting de Boompjesgoed mogelijk.

Vrachtverkeer en busjes hoger dan 3 meter kunnen er niet door en worden omgeleid via de Raadhuisstraat, Prins Clauslaan en Rondweg-Oost.

Het fietspad aan de noordzijde van de Industrielaan tussen de Laan der Techniek en Kerkewijk is in die periode geheel afgesloten en fietsers worden omgeleid via de Laan der Techniek en Parallelweg.

Het fietspad aan de zuidzijde is in de periode afgesloten tussen de Kerkewijk en Ambachtsstraat, fietsers worden omgeleid via de Parallelweg en Ambachtsstraat.

Vanaf 26 augustus is ook het gedeelte tussen de Boompjesgoed en Laan der Techniek in westelijke richting afgesloten voor al het verkeer. Hierbij is geen verkeer meer mogelijk richting de Boompjesgoed en dit wordt omgeleid via Rondweg-Oost, Cuneraweg en Kerkewijk of Prins Clauslaan, Raadhuisstraat en Kerkewijk, afhankelijk van de bestemming.

Vanaf de Boompjesgoed in oostelijke richting is alleen autoverkeer richting de Laan der Techniek mogelijk.

Vrachtverkeer en busjes hoger dan 3 meter kunnen er niet door en worden omgeleid via de Raadhuisstraat, Prins Clauslaan en Rondweg-Oost of Boompjesgoed, De Palmen Grift en De Tinneweide.

Medio november volgen er nog enkele wijzigingen op deze maatregelen en omleidingen.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wens u een fijne dag.

Met vriendelijke groet,

Wim van Beek

Toezichthouder Civiele Werken
Wijk- en Stadsbeheer
Adviseurs & Projecten


Gepubliceerd op: 1 Augustus 2019