Ga terug naar alle nieuwsberichten

Werkzaamheden Rondweg-Oost Veenendaal

Vanaf 15 tot en met 24 april voert aannemer Growepa werkzaamheden uit op de Rondweg-Oost (N233) in Veenendaal, in opdracht van de provincie Utrecht. De werkzaamheden vinden plaats tussen de Prins Clauslaan en de Buurtlaan Oost, ter hoogte van de Esso tankstations. Daar wordt een betonnen scheidingsband aangebracht in het midden van de weg om te voorkomen dat auto’s ongewenst en onveilig oversteken of keren.

De werkzaamheden worden in zeven doordeweekse avonden/nachten uitgevoerd tussen 20:00 uur ’s avonds en 05:00 uur de volgende ochtend. Gedurende deze avonden/nachten is de Rondweg-Oost afgesloten tussen de Prins Clauslaan en de Buurtlaan Oost. Het verkeer vanuit Rhenen en vanaf de A12 wordt omgeleid via de Rondweg-West en er zijn verkeersregelaars aanwezig. Overdag en in het weekend is de weg gewoon open. Bij calamiteiten krijgen de nood- en hulpdiensten altijd een snelle doorgang. Tijdens de werkzaamheden worden uiteraard alle extra maatregelen in acht genomen die nodig zijn in deze coronatijd.

Bron: https://www.provincie-utrecht.nl/actueel/nieuwsberichten/nieuwsberichten/2020/april/werkzaamheden-rondweg-oost-veenendaal/


Gepubliceerd op: 14 April 2020