Ga terug naar alle nieuwsberichten

Winnaars Business Event Veenendaal 2023

Gedreven ondernemers met mooie bedrijven, enthousiaste medewerkers en betrokken sponsors in het sfeervolle theater, leuke optredens en een zeer gezellige afterparty: het zijn onder andere deze ingrediënten die het Business Event Veenendaal  2023 tot een waar ondernemersfeest maakten. Presentator Klaas van Kruistum wist met enthousiasme, goede vragen en de nodige humor te zorgen voor een goede flow. Juryvoorzitter Arnaud Wilod Versprille maakte duidelijk waarom juist deze 12 Genomineerden hun podiumplaats verdienden. De hele avond kenmerkte zich door een juiste balans tussen de welverdiende aandacht voor de Genomineerden, afwisselend entertainment door dansgroep Oxygen en een gezellige en uitermate goed verzorgde afterparty met alle ruimte om te netwerken.

En dit zijn de winnaars:
Jonge onderneming: Masero Cyber Security
Winkelstadprijs: Puur Blauw
MVO-prijs: De Beer Group
Ondernemersprijs: HSO

De Rabo Publieksprijs werd ook gewonnen door Puur Blauw. Daarnaast ontving eigenaar Gert-Jan Schoot nog het eerste Zilveren Hart van Winkelstad Veenendaal: een speldje voor een ondernemer die een groot hart heeft voor het centrum van Veenendaal.

Onze welgemeende dank aan de sponsors die dit evenement mogelijk maken en alle mensen die vóór en achter de schermen hun bijdrage hebben geleverd. Met een speciale vermelding voor de fantastische ambiance van Theater Lampegiet en de geweldige inzet van al hun  medewerkers.

Alle foto’s van Annemarie Bakker vindt u hier.


Gepubliceerd op: 26 September 2023