Ga terug naar alle nieuwsberichten

Zilveren Haring voor Arnaud Wilod Versprille

Het was prachtig weer, de Begonia’s brachten de stemming er perfect in, de haring smaakte geweldig en de mensen van restaurant Vendel ontvingen ons met al hun gastvrijheid: kortom het was een zeer geslaagde Haringparty 2018! Met als absolute hoogtepunt de uitreiking van de Zilveren Haring aan Arnaud Wilod Versprille, van OlenZ Notarissen, die als specialist ondernemingsrecht vooral de MKB-ondernemer bijstaat. 

Mede onder zijn leiding is OlenZ Notarissen opgeklommen tot de top 25 van de 783 notariskantoren in Nederland. Arnaud is al 30 jaar aan OlenZ verbonden, waarvan 20 jaar als notaris. En in die tijd heeft bij de BOV en de Coöperatieve Verenigingen steeds met raad en daad terzijde gestaan. De BOV ziet Arnaud Wilod Versprille als een belangrijke ambassadeur voor Veenendaal, omdat hij, getuige ook zijn nevenfuncties, als een autoriteit geldt in Nederland op zijn vakgebied. Hij is een van de specialisten van Nederland op het juridische gebied van duurzaamheid en adviseert o.a. over de financiering daarvan en de juridische aspecten van zonnepanelen, windmolens, biogas etc. Zo heeft hij ook de financiering van de zonnepanelen op de Johan Cruijff-arena begeleid. Verder is Arnaud onder meer gastdocent bij de Universiteit Utrecht en hij is namens de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie betrokken bij het overleg met Nederlandse Vereniging van Banken op het gebied van verduurzaming.

In de tijd dat het onroerend goed hoogtij vierde, heeft hij laten zien als notaris-ondernemer te kunnen denken door zich te specialiseren op een heel ander vakgebied: het ondernemingsrecht. Door hier op te focussen heeft OlenZ zich kunnen ontwikkelen als kennis- en kwaliteitskantoor met verregaande specialismen, zonder afhankelijk te zijn van één specifiek gebied.

In Veenendaal is hij al jaren voorzitter van de jury van het Business Event Veenendaal en sinds kort ook van de FoodValley ICT Award. Verder was hij nauw betrokken bij Molen de Vriendschap en draagt hij Stichting Buitenzorg een warm hart toe.

Hij was oprecht verrast op het zonovergoten terras van restaurant Vendel, ook al toen zijn vrouw Patty aanwezig bleek te zijn. ‘De waardering die uit deze Zilveren Haring spreekt, voelt geweldig,’ zo reageerde hij na afloop.

U vindt de foto’s HIER en u vindt de video HIER


Gepubliceerd op: 25 Juni 2018